Juwelz/ juni 28, 2018/ BLOG/ 0 comments

Hallo allemaal,

Inmiddels is het al weer een week geleden dat ik mijn eerste Juwelz post op social media online zette. Ik wil jullie allemaal hartelijk bedankten voor alle lieve reacties, likes en het vele delen. Super! In een paar dagen tijd bereik je zo meer dan 3000 mensen, erg mooi dat dit zo kan. Mijn website is nu zo goed als klaar. Het is alleen nog even wachten op de tekst van de tekstverwerker en dan kan hij het wereld wijde web op.

Deze week ben ik in de verschillende soorten wetten en regels van de zorg gedoken. Dit naar aanleiding van een eventuele nieuwe klant. Dat is even iets anders dan in het verpleeghuis.. Als daar ‘een nieuwe opname’ binnen komt, is alles al in kannen en kruiken. Je vult de zorgovereenkomst die al geprint en wel voor je neus ligt in en je werkt het opname formulier af. Als persoonlijk begeleider/EVV’er is deze formaliteit dan klaar.

Als zzp’er in de zorg is het ‘iets’ meer uitzoek werk: onder welke wet valt mijn klant? Met welke instantie heb ik dus te maken? Wat heb ik hier voor nodig? Ik merk dat er bij de diverse instanties zelf ook nog veel onduidelijk is en er niet altijd een eenduidig antwoord is. Wel vond ik het erg interessant en leerzaam. Ik ben een stuk wijzer geworden. Termen als AGB codes, Kiwa keurmerken, Geschillen commissies, enz. zijn allemaal voorbij gekomen en tot in de puntjes uitgeplozen. Later meer hier over.

Bedankt weer voor jullie tijd en ik hou jullie op de hoogte!

Een hartelijke groet Judith

? foto by Qstyl Fotografie

Geef een reactie