Juwelz/ juli 5, 2018/ BLOG/ 0 comments

HEB IK DE JUISTE KEUS GEMAAKT?

Wat een week weer… Allereerst bedankt voor al jullie lieve, leuke en spontane reacties op de website!
Verder heb ik heerlijk gewerkt deze week. Niet eens zozeer echt gewerkt, meer achter de schermen en veel voorbereid en uitgezocht. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen: nieuwe collega’s, nieuwe klanten en werkgevers. Ik vind het allemaal even leuk. Voor de tweede keer een kennismakingsgesprek bijvoorbeeld.. hartstikke spannend maar ook zo mooi. Mooi om te zien wat je voor iemand kan gaan betekenen. Of neem nou vanmiddag. Ik dacht een heel gewoon werkoverleg te hebben in een restaurant samen met mijn collega zzp’ers van een klant. Maar bij aankomst bleek er gewoon een high tea klaar te staan…. Hoe ontzettend lief is dat?! Mijn agenda raakt voor de komende maanden steeds voller. Dat geeft toch wel een voldaan gevoel. Lang heb ik getwijfeld wat ik nu echt wilde gaan doen? Iets met Sport? Voeding? Dieren? Een webshop? Of toch de zorg? Voordat ik mezelf heb ingeschreven bij de kamer van koophandel heb ik heel goed nagedacht en telkens kwam de zorg weer naar boven. Maar in dienst wilde ik niet meer. In de afgelopen 10 jaar heb ik een geheel eigen visie gecreĆ«erd op zorg. Een visie die misschien te mooi is, te rooskleurig, eigenlijk onmogelijk, zeker in een instelling of reguliere thuiszorg. Ik begon mijn ‘mensen’ en het ‘zorgen’ te missen. Als ik op straat een oudere man of vrouw of een hulpbehoevend iemand tegenkwam moest ik mezelf inhouden om niet mijn zorg skills op hen uit te gaan leven. Het was duidelijk… ik zou weer gaan zorgen. Maar hoe? Er zat niets anders op dan mezelf in te schrijven als ZZP’er in de thuiszorg. Of ik het spannend vond? Ja duh! Maar… ik had een visie en een doel en daar ging ik voor.. We zijn nu twee maanden verder. Heb ik de juiste keus gemaakt? Tot nu toe zeg ik volmondig ja, ondanks alle wetten, toeters en bellen. Ja ik geniet intens van alles wat ik doe. Ik blijf mijn doel en visie volgen.
Judith

Geef een reactie