Juwelz/ september 1, 2018/ BLOG/ 0 comments

Wat zit er in je zustertas tante Juud? Mogen we dat ook eens aan?

Ik vroeg me af toen ik begon als ZZP’er in de thuiszorg wat ik allemaal moest aanschaffen? Bloeddrukmeter? Thermometer? Glijzeilen? Glucosemeter? Enz. Maar al snel werd duidelijk dat je als ZZP’er in de thuiszorg alleen jezelf als persoon nodig hebt. De cliënt heeft alles in huis of kan het vaak kosteloos huren/lenen via de zorgverzekeraar bij de thuiszorg winkel. Wel zorg ik voor mijn eigen hygiëne dat ik altijd een voorraad handschoenen en douche schoentjes bij heb. Verder zit er in mijn tas een notitie boek,pen, agenda en telefoon. Als ik op kennismaking gesprek ga neem ik altijd een map mee met daarin mijn diploma’s, inschrijving kvk, tarieflijst, CV en een zorgovereenkomst.

Denk jij dat deze knapperds later in de zorg gaan werken?
Op de homepagina van deze website kun je je aanmelden op mijn blog. Liefs Judith

Geef een reactie