Juwelz/ september 21, 2018/ BLOG/ 0 comments

Toen man lief ruim drie en half jaar geleden begon als ZZP’er vond ik het stiekem best spannend allemaal. De zekerheid van pensioenopbouw, iedere maand loon en doorbetaling bij ziekte was ineens weg. Of wat als hij ineens een maand geen werk zou hebben…? Gelukkig hebben we geleerd dat als je wil werken, je altijd kan werken. En die onzekerheid? Die is helemaal weg. Daarom was de stap voor mij om als ZZP’er aan de slag te gaan, veel minder spannend. Samen ondernemen betekend: elkaar helpen, samen naar knelpunten kijken, of samen blij zijn om wat de ander heeft bereikt binnen de onderneming. Als je een dag samen vrij wil zijn, plan je dat allebei in. En in december al je gewenste zomervakantie doorgeven is gelukkig niet meer nodig! Samen ondernemen is leuk! Zou jij het aandurven/leuk vinden om samen met je partner te ondernemen?

D.B.T.❤️Juwelz

Geef een reactie